2022-01-31 12:26:25• hírek • Hirado.hu

Hat hónapos csecsemőt lőttek le

Az Amerikai Egyesült Államokban, Atlanta nyugati részén egy kisboltban két személy tűzharcba keveredett egymással, amikor az egyik eltévedt golyó megsebesített és megölt egy hat hónapos kisbabát. A hatóságok egy férfit letartóztattak, a másik elkövetőt keresik.

Két ember tüzet nyitott egymásra Atlanta nyugati részén hétfő délután. Egy eltévedt golyó megölt egy 6 hónapos csecsemőt – írta a CNN. A rendőrség közölte, hogy ez idén a harmadik alkalom, hogy egy gyermeket lőttek meg a városban.

„Borzasztóan dühítő, hogy egyáltalán megtörténhetett ez az eset” – mondta Rodney Bryant atlantai rendőrfőnök.

Az egyik gyanúsítottat, egy 22 éves férfit tartóztattak le. Dequasie Little-t Atlantától keletre fogták el, gyilkosság és súlyos testi sértés miatt emelnek vádat ellene.

Egy közeli lakó elmondta, hogy férjével több lövést is hallottak, a többi lakótól tudták meg, hogy feltehetően egy kisbabát lőttek meg. „Amint meghallottam, megszakadt a szívem. Egy újabb élet veszett oda, egy újabb értelmetlen haláleset történt” – mondta Keona Jones.

Az idei évben ez volt a harmadik lövöldözés Atlantában, ahol 6 évesnél fiatalabb gyermeket találtak el, akik közül ketten életüket vesztették – mondta Andre Dickens polgármester.

Az első áldozat egy egyéves gyermek volt, akit egy másik gyermek lőtt le egy szabadon hagyott fegyverrel. A második lövöldözés során egy 5 éves gyermek sérült meg, amikor egy autóban ülve lövés érte.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: